Ефеб ООД - Ямбол
Търговия със замразени зеленчуци

За нас

Фирма ЕФЕБ ООД е създадена през 1997 година. ЕФЕБ ООД е частно гръцко - българско дружество, с дългогодишни традиции и опит в производството на замразени плодове и зеленчуци. Заводът е разположен в град Ямбол, в Югоизточна България, в богат земеделски район, с годишно производство около 4000 тона.

 

В производството се използват само български суровини от екологично чисти райони - спанак, грах, бамя, зелен фасул - плосък и цилиндричен, броколи, карфиол, моркови, пипер, ягоди, малини.

 

Използваните технологии съхраняват естествени качества на вложените плодове и зеленчуци. Продукцията на фирмата се реализира на външния и вътрешен пазар. Търговската етика, високото качество на произвежданите продукти и обслужване, са ценени от всички наши клиенти и правят фирмата желан и търсен партньор.

 

ЕФЕБ ООД прави износ на замразени зеленчуци за страните от ЕС. Във фирмата има внедрена и поддържана НАССР система и сме сертифицирани по ISO 22000:2005.

 

Нашата философия е постигане максимална задоволеност на изискванията и очакванията на клиентите ни по отношение на качеството и безопасността на продукцията, като спазваме стриктно изискванията на националното законодателство и изискванията на европейските директиви за производство на безопасни за потребителите продукти.